top of page

wo 09 jun

|

online webinar

Gratis webinar: Hoe anders kan ons onderwijs eruitzien?

In dit webinar verken ik de opties en mogelijkheden hoe we ons onderwijs anders kunnen vormgeven en waar Creatief en Bewegend leren centraal staat. Wil je nog een opkikkertje om het schooljaar af te sluiten? Neem dan zeker deel!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gratis webinar: Hoe anders kan ons onderwijs eruitzien?
Gratis webinar: Hoe anders kan ons onderwijs eruitzien?

Tijd en locatie

09 jun 2021, 19:30 – 20:30

online webinar

Over het evenement

Om het schooljaar op een mooie, leuke en energiegevende manier af te sluiten wil ik samen met jullie even wegdromen, maar ook realistische mogelijkheden tonen hoe we ons Onderwijs, anders kunnen vormgeven.

Een ander onderwijs waar creativiteit en beweging centraal staan en waar leerlingen ook de ruimte krijgen om bewust bezig te zijn met hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Ik neem jullie mee doorheen de verschillende facetten waaruit onderwijs en scholen bestaan en geef telkens voorbeelden van hoe het anders kan:

- De structuur van de lessen

- De ruimtes en klassen

- De vakken

- etc.. 

Kortom, wil jij nog een leuke afsluiter van het schooljaar samen met je team? Wil je nog even een energiebooster voor de laatste weken, wil je inspiratie voor volgend schooljaar? Schrijf je dan in voor deze webinar. Ik beloof je dat je op het einde van de avond met een glimlach de webinar afsluit.

Tot dan! 

Deel dit evenement

bottom of page