top of page

za 27 mrt

|

Online workshop

Online workshop: Creatief & Bewegend leren

Vind je dat kinderen te lang moeten stilzitten en te weinig creatief kunnen bezig zijn met de leerstof? Vind je beweging belangrijk? En wil je graag ervaren hoe je deze twee kan integreren? Klik dan zeker even verder.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online workshop: Creatief & Bewegend leren
Online workshop: Creatief & Bewegend leren

Tijd en locatie

27 mrt 2021, 09:00 – 12:00

Online workshop

Over het evenement

Let op: maximum 8 plaatsen om ervaringsgericht te kunnen werken!

Vind je dat kinderen te lang moeten stilzitten en te weinig creatief  kunnen bezig zijn met de leerstof? Vind je beweging belangrijk? Ben je  het er mee eens dat 'leren' op een andere manier kan? Als je op één of  meerdere van deze vragen 'ja' hebt geantwoord is deze workshop iets voor  jou!

 Vanuit persoonlijke ervaring merk ik dat kinderen hun welbevinden  en betrokkenheid wordt verhoogd als ze bewegend en creatief kunnen leren. In de introductieworkshop tot creatief bewegend leren, krijg je handvaten mee hoe je leerstof  actiever en creatiever kan aanbrengen. Je  zal merken dat dit niet alleen leuker is voor de kinderen, maar ook voor jezelf  :)

De  workshop bestaat uit een mengelmoes van theorie, doe-oefeningen en  voorbeelden van hoe je het in de praktijk kan toepassen. We focussen  zowel op het cognitieve aspect als het sociaal-emotionele aspect, want  een kind (en leren) is meer dan het 'hoofd' alleen.

Deze  workshop is voor leerkrachten lager/kleuter, ondersteuners, studenten  (lager/kleuter onderwijs), studenten met een pedagogische richting en   iedereen die met kinderen werkt van 4 tot 12 jaar!

Ook in deze online versie wordt er gefocust op het ervaren. De oefeningen die we doen zullen ietwat aangepast worden, maar ik heb hiervoor hard gewerkt om toch het gevoel te kunnen overbrengen. Dus deze workshop is even interactief als de 'real life' versie!

Na de workshop krijgen jullie van mij de uitgeschreven oefeningen en de powerpoint toegestuurd.

Het deelnameattest kan je ook verkrijgen via mail.

Een pauze van 15 minuten is voorzien om even op adem te komen.

PRIJS:

Normaal tarief: 20 euro

Tickets

  • Online Workshop CBL

    Dit ticket is je betalingsbewijs. De zoom link ontvang je enkele dagen voor de start van de workshop.

    € 20,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page