top of page

wo 29 nov

|

Webinar

Verlies en rouw bij kinderen: lichaamsgerichte inzichten & tools

Ontdek tijdens dit webinar hoe lichaamsgerichte benaderingen kunnen helpen bij het begeleiden van kinderen door het proces van verlies en rouw. We verkennen praktische tools en inzichten om kinderen te ondersteunen bij het uiten en begrijpen van hun emoties.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verlies en rouw bij kinderen: lichaamsgerichte inzichten & tools
Verlies en rouw bij kinderen: lichaamsgerichte inzichten & tools

Tijd en locatie

29 nov 2023, 20:00 – 22:00

Webinar

Over het evenement

Inschrijven via factuur? Klik hier om het formulier in te vullen!

Ben je geïnteresseerd in het begrijpen en ondersteunen van kinderen tijdens hun rouwproces? Zoek je effectieve manieren om kinderen te helpen omgaan met verlies en verdriet? Dan nodigen wij je graag uit voor ons boeiende en informatieve webinar: "Verlies en Rouw bij Kinderen - Lichaamsgerichte Inzichten en Tools."

Over het Webinar:

Verlies en rouw zijn universele menselijke ervaringen, maar voor kinderen kunnen deze gevoelens bijzonder overweldigend zijn. Dit interactieve webinar is ontworpen om ouders, opvoeders, therapeuten en iedereen die betrokken is bij het welzijn van kinderen te voorzien van diepgaande inzichten en praktische tools om kinderen te begeleiden door de complexe emoties van verlies en rouw.

Wat je kunt verwachten:

- Lichaamsgerichte Benaderingen: Ontdek hoe lichaamsgerichte technieken kunnen dienen als krachtige hulpmiddelen voor kinderen om hun emoties te uiten en te begrijpen. Leer hoe beweging, creatieve expressie en mindfulness kunnen bijdragen aan het verlichten van het rouwproces.

- Praktische Tools: Dit webinar zal praktische handvatten bieden die je direct kunt toepassen bij het ondersteunen van kinderen in rouw. Je krijgt inzicht in communicatiestrategieën, creatieve activiteiten en praktische oefeningen die kunnen helpen om het rouwproces van kinderen te vergemakkelijken.

Datum: 29 november

Tijd: 20u

Duur: 90 - 120 minuten

Locatie: online (je ontvangt een link na inschrijving)

Hoe je kunt deelnemen:

Schrijf je nu in voor dit waardevolle webinar en krijg inzicht in hoe je kinderen kunt ondersteunen tijdens hun rouwproces. 

Inschrijven via factuur? Klik hier om het formulier in te vullen!

Voor wie is dit webinar:

- Ouders en verzorgers

- Leerkrachten en docenten

- Kinderpsychologen en therapeuten

- Jeugdwerkers en maatschappelijk werkers

- Iedereen die betrokken is bij het welzijn van kinderen

Tickets

  • Webinar verlies en rouw

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op
  • Studententicket

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page