top of page

za 10 okt

|

Steinerschool brugge, euritmiezaal

Workshop creatief bewegend leren

Vind je dat kinderen te lang moeten stilzitten en te weinig creatief kunnen bezig zijn met de leerstof? Vind je beweging belangrijk? Prijs: Studenten 30 euro Normaal tarief: 40 euro

Registration is Closed
See other events
Workshop creatief bewegend leren
Workshop creatief bewegend leren

Tijd en locatie

10 okt 2020, 09:00 – 12:00

Steinerschool brugge, euritmiezaal, Astridlaan 86, 8310 Brugge, België

Over het evenement

Vind je dat kinderen te lang moeten stilzitten en te weinig creatief  kunnen bezig zijn met de leerstof? Vind je beweging belangrijk? Ben je  het er mee eens dat 'leren' op een andere manier kan? Als je op één of  meerdere van deze vragen 'ja' hebt geantwoord is deze workshop iets voor  jou! Vanuit persoonlijke ervaring merk ik dat kinderen hun welbevinden  en betrokkenheid wordt verhoogd als ze bewegend en creatief kunnen  leren. In de introductieworkshop tot creatief bewegend leren, krijg je  handvaten mee hoe je leerstof  actiever en creatiever kan aanbrengen. Je  zal merken dat dit niet alleen leuker is voor de kinderen, maar ook  voor jezelf  :) 

De  workshop bestaat uit een mengelmoes van theorie, doe-oefeningen en  voorbeelden van hoe je het in de praktijk kan toepassen. We focussen  zowel op het cognitieve aspect als het sociaal-emotionele aspect, want  een kind (en leren) is meer dan het 'hoofd' alleen.

Deze  workshop is voor leerkrachten lager/kleuter, ondersteuners, studenten  (lager/kleuter onderwijs), studenten met een pedagogische richting en   iedereen die met kinderen werkt van 4 tot 12 jaar!

PRIJS:

Studenten: 30 euro

Normaal tarief: 40 euro

INSCHRIJVEN:

1) Stuur een mailtje naar: nikki.verloy@gmail.com of klik op inschrijven via de website. 

2) U ontvangst een bevestigingsmail

3) Stort het inschrijvingsbedrag op het rekeningnummer:  BE34 7360 7334 4390 met vermelding in vrije mededeling: naam+voornaam+workshop CBL

LET OP: inschrijving is pas definitief na overschrijving en plaatsen zijn beperkt: max. 8 personen.

PRAKTISCH:

De  workshop gaat door in de euritmiezaal van de lagere school. Enkele  dagen voordien krijg je een gedetailleerde beschrijving zodat je het  makkelijk kan vinden!

Start: 9u00 Einde: 12u00

Een pauze is voorzien.

De corona maatregelen zullen in acht genomen worden!

Moest je nog vragen hebben, stuur mij gerust een berichtje: nikki.verloy@gmail.com

Ik kijk er alvast naar uit om jou te verwelkomen en om er een creatief bewegende zaterdagochtend van te maken!

Deel dit evenement

bottom of page