top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNikki Verloy

Een trage start...


Hoi,


Ik wil iedereen een realistisch beeld geven. Zelf had ik gehoopt dat we voor de herfstvakantie al eens een lesje getransformeerd volgens de principes van Creatief & Bewegend leren konden testen. Dat ik jullie foto's kon tonen, eventueel wat beeldmateriaal. Het Covid 19 virus denkt hier echter een beetje anders over.


Ik had een lesje rond de letter Z en begrijpend lezen voorbereid voor de leerkrachte Els om eens uit te probe


ren met haar 1e en 2e leerjaar. Jammer genoeg kreeg ik van haar telefoon dat ze in quarantaine moest. Nooit leuk om te horen, zeker ook voor haar. En zij was niet de enige, ook andere scholen waarmee ik nauwe contacten heb moesten gedeeltelijk in quarantaine.. leerlingen, klassen... Zowel voor de leerlingen, de leerkrachten, als de scholen is dit geen ideale situatie.


Hopelijk kunnen we na de herfstvakantie weer van start gaan, want we kijken er naar uit!


Dus ik kan jullie jammer genoeg niet veel tonen, behalve dan een foto van het lesmateriaal dat Els gebruikt in haar klas en waar ik mij op baseer om de lessen te gaan vertalen. Laat mij zeker weten als jij ook met dit lesmateriaal werkt, ik ben benieuwd :)

Omdat we het lesje nog niet hebben kunnen uitproberen, wil ik het graag met jullie delen. Via deze link (7 dagen geldig): https://we.tl/t-5sBbDpDIHE kan je het lesje downloaden, met extra uitleg. Probeer het zeker ook eens uit met je klas na de herfstvakantie en laat me weten hoe het verlopen is, zo zijn jullie allemaal wat betrokken bij dit proeftraject;


Blijf gezond, blijf liefde, beweging en creativiteit verspreiden!


Liefs, Nikki.
49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page