top of page

Onze projecten

Momenteel hebben we één proefproject lopen, waar al aanmeldingen voor kunnen komen en één project dat in september 2023 zal starten.

Met onze projecten willen we één bepaald thema/techniek in de kaart zetten en  integreren in een school, zodat na het vervolledigen van het traject de leerkrachten van de school er zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan.

Heb jij ook een idee voor een project en wil je graag samenwerken? Dat kan! Contacteer mij via mail en dan bekijken we hoe we dit kunnen uitwerken. Eén voorwaarde is dat het te maken heeft met het welbevinden van de leerling & de leerkracht.

Ademhaling is de enige automatische lichaamsfunctie dat we kunnen controleren. Bewust ademen heeft een positief effect op je fysieke lichaam, maar ook op de mentale gezondheid. Bedenk maar eens wat het effect zou kunnen zijn als je bewust bepaalde ademhalingsoefeningen inzet bij bv. leerlingen met adhd, ass, maar ook gewoon op drukke en stressvolle momenten...

Wil je meer over dit project weten? Klik dan hier.

TRE op school (start in september '23)

In de zomervakantie van het schooljaar 22 - 23 komt hier meer info online over dit project.

Onderwijsanders dag/week

Een dag of week waarop het welbevinden van het kind centraal staat. Schrijf je in met je hele school of met enkele klassen. Kies tussen de Onderwijsanders dag of week. Selecteer daarna het thema waar je rond wil werken. Ontvang het thema volledig uitgeschreven, inclusief materiaal op je school. Ga samen met je leerlingen aan de slag.

Meer info? Klik hier.

bottom of page