top of page

De boekjes zijn bedoeld om zelf voor te lezen. Zowel een aanrader voor leerkrachten, opvoeders als ondersteuners. De verhalen worden verteld aan de hand van een pop.  Zo wordt het voor de kinderen meteen veel echter. Doorheen het verhaal zitten er verschillende spelletjes en doe-opdrachten. Na een opdracht kunnen de kinderen een foto van henzelf op een mannetje plakken als beloning.

Elk verhaal (thema) bestaat uit twee delen/ lessen. Ze kunnen opgesplitst worden met een pauze tussen of gespreid worden over verschillende dagen. Deze verhalen zijn ook geschikt voor kinderen met ASS door de visuele ondersteuning en structuur.

De verhaalpakketten zijn inclusief materiaaldoos waarin het materiaal voor de opdrachten zit, instructies en de pop knor-knor.

Module 1: Kopen

Indien u de verhaalpakketten wilt bestellen, dient u rekening te houden met een wachttijd van 3 weken, aangezien alles met de hand wordt gemaakt. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Module 2: Kopen + uitlegmoment (40, excl. vervoerskosten)

Indien u wilt kan ik ook het verhaalpakket persoonlijk naar uw school, voorziening of leefgroep brengen en het gebruik ervan uitleggen. (Opdrachten zelf ervaren, variaties en uitbreidingen bespreken, aanpassen op individueel niveau). Hierin zit dus zowel het verhaalpakket (boek als materiaaldoos) en een uitleg/ervaarmoment van een uur een half.

Bv. 1 verhaalpakket: 55 euro + uitlegmoment = 95 euro.

Module 3: De drie verhaalpakketten kopen (175 euro/ 185 euro met buba bloon, incl gratis bezorging)

Indien u de drie verhaalpakketten aanschaft breng ik ze persoonlijk naar uw school of leefgroep en geef ik een kort woordje uitleg.


Bestellen kan via mail: nikki.verloy@gmail.com

Betaling gebeurt via factuur.

Seo verhaalpakketten: Tekst

DRUK DRUK

In dit interactieve verhaal wordt op een speelse manier via doe-oefeningen en spelletjes duidelijk gemaakt wat drukte is, hoe je jezelf kan stoppen als je te druk bent en hoe ze kunnen ontspannen.

Koopprijs verhaalpakket (inclusief materiaaldoos):

55 euro (zonder bal)

65 euro (met bal)

Bij dit pakket heb je de optie om een speciale bal er bij te nemen ( buba bloon). Dit is een bal die stuitert als een gewone bal, maar zweeft als een ballon.

Seo verhaalpakketten: Tekst

WENNEN

Dit verhaal is ideaal voor aan de start van een schooljaar of wanneer kinderen het moeilijk hebben om te wennen aan elkaar. Er wordt verteld hoe je jezelf voorstelt aan anderen en dat het zeer spannend kan zijn als je ergens nieuw bent, ook wordt er verteld hoe dat je kan omgaan met die spanning.

Koopprijs (inclusief materiaaldoos):

55 euro

Seo verhaalpakketten: Tekst

GEVOELENS

Dit verhaal gaat over onze basisgevoelens (verdrietig, blij, angst en boos). Ze leren deze gevoelens herkennen en benoemen en leren ook hoe dat ze anderen kunnen troosten.

Koopprijs (inclusief materiaaldoos):

65 euro

Seo verhaalpakketten: Tekst
bottom of page