top of page

wo 18 okt

|

Webinar

Zelfzorg: leer je lichaam en je triggers beter kennen

Het belang van zelfzorg en praktische tips voor het integreren van zelfzorgpraktijken in een drukke onderwijsroutine. Dit is een webinar waarin je inzicht krijgt in hoe je lichaam werkt, hoe je snel je eigen triggers kan herkennen en welke oefeningen je kan toepassen om tot rust te komen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zelfzorg: leer je lichaam en je triggers beter kennen
Zelfzorg: leer je lichaam en je triggers beter kennen

Tijd en locatie

18 okt 2023, 20:00 – 21:30

Webinar

Over het evenement

Beste leerkrachten, zorgcoördinatoren, leerondersteuners en iedereen die werkzaam is in het onderwijs..

Als toegewijde onderwijsprofessionals zetten jullie je dagelijks in voor de groei en ontwikkeling van jullie leerlingen. Maar hoe zit het met jullie eigen welzijn? Het is tijd om ook voor jezelf te zorgen en een diepere verbinding met jezelf te creëren.

🎉 Schrijf je in voor ons webinar: "Zelfzorg: Leer je Lichaam en Je Triggers Beter Kennen" 🎉, speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het begrijpen van de waarde van zelfzorg en het leren kennen van je lichaam en je triggers.

 Dit webinar is specifiek gericht op iedereen die in het onderwijs werkt en biedt praktische tools en inzichten om je welzijn te verbeteren en je professionele leven in balans te brengen.

Wat kun je verwachten?

✅ Begrijp je lichaam: Leer hoe je beter kunt luisteren naar de signalen van je lichaam en herken de tekenen van stress en overbelasting. Ontdek effectieve technieken om je energie te herstellen en vitaliteit te vergroten.

✅ Identificeer je triggers: Ontdek welke situaties, gedachten of emoties stress bij jou veroorzaken. Leer hoe je deze triggers kunt herkennen en er op een gezonde en constructieve manier mee kunt omgaan, zodat je veerkrachtig blijft in het klaslokaal.

✅ Implementeer zelfzorg in je dagelijks leven: Ontdek praktische zelfzorgstrategieën die naadloos kunnen worden geïntegreerd in je drukke leven als leerkracht. Leer hoe je kleine, maar effectieve gewoontes kunt ontwikkelen die je welzijn bevorderen.

✅ Inspirerende inzichten: Ik deel waardevolle kennis en ervaringen op het gebied van zelfzorg, specifiek gericht op de uitdagingen en behoeften van leerkrachten. Laat je inspireren en gemotiveerd worden om voor jezelf te zorgen.

Gun jezelf de tijd en ruimte om te investeren in je eigen welzijn.

 Schrijf je vandaag nog in voor ons webinar "Zelfzorg: Leer je Lichaam en Je Triggers Beter Kennen" en ontdek hoe je jezelf beter kunt ondersteunen, zowel in je professionele als persoonlijke leven.

Inschrijven via factuur? Klik hier.

Datum: 18 oktober 2023

 Tijd: 20u00

 Duur: 1u30

 Locatie: Online (je ontvangt een link na inschrijving)

Tickets

  • Webinar zelfzorg

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op
  • Studententicket

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page