top of page

De leerlingen hebben enkele techniekjes geleerd om om te gaan met stress. Aan de hand van de dieren werd dit erg duidelijk. De dieren hangen uit in de klas. Ik zal hier geregeld naar verwijzen in de loop van het schooljaar.

De leerlingen waren zeer enthousiast en zijn er in de week na de onderwijs anders dag nog een aantal keer op terug gekomen, er is zeker wat van blijven hangen. Super!

De leerlingen kijken nu op een hele andere manier naar stress, ze hebben volgens mij ook veel beter een beeld van hoe het eraan toe gaat in je hoofd :)

Geweldig dat dit bestaat!

super bedankt voor de leuke opdrachten en al het materiaal.

Vind jij ook dat het onderwijs anders kan? Vind jij dat er te veel focus is op de cognitieve ontwikkeling van kinderen & te weinig op de sociaal-emotionele ontwikkeling? Ben jij een leerkracht/directeur/ouder of werk je als ondersteuner op meerdere scholen?

Tijdens deze dag of week staat de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind centraal.

We focussen  ons op onderwijs dat de leerlingen sterker maakt, op vlak van zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfbeeld.

Na een geslaagde eerste en tweede editie, brei ik hier graag een vervolg aan. Met nieuwe thema's, leuke oefeningen, kwaliteitsmateriaal, en meer professionalisering voor de leerkrachten.

Dit is mijn grootste project tot dusver en ik steek hier elk jaar mijn hart en ziel in, daarom ben ik ook dankbaar voor de honderd-en-twee scholen die hier al aan hebben deelgenomen en de 15,300 leerlingen die eens een dagje of een week een ander onderwijs hebben ervaren.

Op deze pagina hou ik je op de hoogte van de derde editie die in het schooljaar 23 - 24 zal doorgaan. Regelmatig zullen hier updates verschijnen. 

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer de inschrijvingen starten? Vul je gevens dan even hieronder in:

Is dit de eerste keer dat je van de Onderwijsanders dag/week hoort en heb je daarom de voorbij twee edities gemist? Niet getreurd. Op mijn webshop verkoop ik de meest populaire thema pakketten van de afgelopen edities. Klik hier en neem een kijkje.

Wees als eerste op de hoogte!

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page